کتاب کتاب جامع آداب معاشرت

اثر امیلی پست از انتشارات پندار تابان - مترجم: مریم تقدیسی-دهه 1920

«کتاب جامع آداب معاشرت» نوشته «پگی پست»، «آنا پست»، «لیزی پست» و «دانیل پست سنینگ» است و خواسته نویسندگان کتاب همان‌ گونه که در مقدمه آمده، جذب مخاطبان جدید علاوه بر مخاطبان سنتی است و همچنین نویسندگان در پی تثبیت مجدد ارزش‌ ها و آداب نسل‌ های گذشته هستند زیرا اعتقاد دارند که تثبیت این موضوع بهترین‌ ها را در جامعه رقم می‌ زند.

نویسندگان در این کتاب با درنظر گرفتن میزبانی افراد در چند موقعیت مانند خانه، مراسم ازدواج و همچنین پرداختن به آداب معاشرت در خارج از خانه از جمله رستوران آن را به شکل انعکاسی از دنیای متفاوت گرفته‌ اند. تلاش نویسندگان در این کتاب بازسازی دنیای خانه،‌ جامعه،‌ محافل اجتماعی و محل کار است.این کتاب شامل سه سرفصل (آداب اجتماعی روزمره، زندگی در محیط کار و مراحل زندگی و اوقات خاص» و هشت بخش به همراه راهنمای غذاها و نوشیدنی هاست. یکی از ۵ موضوع بخش اول با عنوان «آداب روزمره»، به موضوع «آداب سرمیز» اختصاص دارد که در آن به مواردی از قبیل چگونگی رفتار در سر میز غذا و مواردی از این دست اشاره می شود. عنوان بخش دوم کتاب «آداب خارج از خانه» است که یکی از رئوس آن به «غذا خوردن در رستوران» اختصاص دارد. بخش سوم «ارتباطات و فناوری» نامیده شده که در آن موضوعات کلی چون «سخنگوی خوب»، «یادداشت ها و نامه ها»، «عناوین و اسامی اجتماعی» و «آداب تلفن» مطرح شده و می تواند به همه بویژه به مدیران و همکاران واحدهای غذایی در برخورد و ارتباط مناسب با مشتریان کمک کند. یک از نقاط عطف کتاب، بررسی شبکه‌ های اجتماعی و چگونگی رعایت آداب معاشرت در این شبکه‌ های نوظهور اجتماعی است،‌ در بخشی از این کتاب راهکارها و اصولی برای مدیریت موفق روابط مجازی در پایگاه‌ ها و شبکه‌‌ های اجتماعی در اختیار خوانندگان قرار گرفته است که امروزه برای همه ما ضروری است.در بخش چهارم با عنوان «زندگی اجتماعی» موضوعاتی همچون «میزبان و مهمان»، «پذیرایی از مهمان در خانه» و «مهمانی های شام و میهمانی های رسمی» ارائه شده که به همه ما می تواند کمک کند. بخش های پنجم و ششم به «زندگی در محیط کار» اختصاص یافته که یکی از موضوعات مهم آن «مشتریان، مراجعان، فروشندگان و پیمانکاران» است که بخش مشتریان و مراجعان آن می تواند برای مدیران و همکارانشان در رستوران ها و فست فودها کارگشا باشد.فصل سوم کتاب نیز به مراحل زندگی و اوقات خاص اختصاص دارد که این فصل نیز برای همه به خصوص در زندگی خانوادگی، زندگی با دیگران و مواردی چون نامزدی و عروسی مفید است. همان طور که گفته شد بخش پایانی کتاب نیز شامل «راهنمای غذاها و نوشیدنی ها» است.یکی از نقاط قوت کتاب این است که در تمام طول کتاب نگاهی کارکرد‌گرایانه به آداب معاشرت دارد، به‌ طوری‌ که رعایت این آداب را یکی از الزامات تداوم ارتباط اجتماعی دانسته‌ اند و ملاحظه و رعایت آن را در تسهیل تعاملات اجتماعی امری ضروری و مفید می داند. از دیگر مزایای این کتاب،‌ طراحی جلد آن است که به صورت سفره و یا رومیزی طراحی‌ شده تا اهمیت آداب معاشرت را به خوانندگان یادآور شود.


خرید کتاب کتاب جامع آداب معاشرت
جستجوی کتاب کتاب جامع آداب معاشرت در گودریدز

معرفی کتاب کتاب جامع آداب معاشرت از نگاه کاربران
کتاب های مرتبط با - کتاب کتاب جامع آداب معاشرت


 کتاب a passage to india
 کتاب خبرچین
 کتاب همه چیز ممکن است
 کتاب اسطوره در روان شناسی بدوی
 کتاب میان باغ های پرتقال
 کتاب Passing